Viikottaiset Tsukiai-illat

Kokoonnumme torstaisin Veturitalleilla klo 16-20 Höyry-tilassa. Paikalle voi saapua oman aikataulun mukaisesti ja poistua milloin haluaa, mutta lähdemme aina viimeistään klo 20 Tallien sulkeutuessa. ≧◡≦

Tsukiain viikkoilloissa katsomme animea, hengailemme, juomme teetä ja jutustelemme muiden harrastajien kanssa. Illoissa on mahdollista mm. ommella cosplay-asuja Veturitallien ompelukoneita käyttäen, piirtää, pelata lauta- tai korttipelejä tai ehdottaa järjestettäväksi jotain erikoisohjelmaa. Pidämme säännöllisen epäsäännöllisesti teemailtoja, esim. Halloween, pikkujoulut tai sushi-illat. 

Kaikki tapahtumamme ovat alkoholittomia ja ikärajattomia.

Chibi-Tsuki kerhotoiminta

-- Chibi-Tsuki on toistaiseksi tauolla!--

Chibi-Tsuki on Tsukiain kerho, joka on tarkoitettu alle 18-vuotiaille japaniharrastajille. Kerhossa puuhaillaan kaikkea animeen, mangaan ja Japaniin liittyvää ja pidetään hauskaa yhdessä. Kerhotoimintaa vetävät aikuiset ohjaustoimintaan kouluttautuneet  Tsukiailaiset. Kerhoon voivat tulla yksin yli 13-vuotiaat, tätä nuoremmat tarvitsevat huoltajan, sisaruksen tai vanhemman kaverin mukaan!

Chibi-Tsuki kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 7.11.2019 klo 15-18 Veturitalleilla Hytti-tilassa (löytyy alempaa kartasta), jonka jälkeen kerhopäivät ovat loppuvuonna 2 kertaa kuussa 21.11., 5.12. ja 19.12.. Kerhotoimintaan voi osallistua vaikka ei pääsisikään jokaiselle kerralle, ja paikalle voi saapua myös myöhemmin alkamisajan jälkeen!

 

Edellytämme myös Chibi-Tsukin osallistujilta Tsukiain jäseneksi liittymistä. Lisätietoa löytyy jäsenyys-välilehdeltä. Kerhossa saattaa tulla lisäksi pieniä materiaalimaksuja toiminnasta riippuen :3

Lisätietoa kerhosta saa suoraan ohjaajalta:

Laura Autio

lauraautio98@gmail.com

p. 045 605 6924

Tapahtumapaikat

Veturitallit Jyväskylä, Veturitallinkatu 6

Tsukiain viikottaiset kokoontumiset järjestetään Veturitalleilla pääsääntöisesti Höyry-tilassa. Poikkeustiloista ilmoitetaan mm. Facebook-sivuilla ja muissa kanavissa.
Veturitallien pihalla olevista autopaikoista 1-3 ovat ilmaisia vieraspaikkoja, parkkiluvan illaksi kyseisille paikoille saa veturitallien henkilökunnalta. Vieressä on myös parkkihalli P-Matkakeskus.

© 2019 Jyväskylän anime- ja mangaseura Tsukiai ry created with Wix.com

Y-tunnus 3060429-4

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now