top of page

Viikottaiset Tsukiai-illat

Kokoonnumme torstaisin Veturitalleilla klo 16:30-20 Höyry-tilassa. Paikalle voi saapua oman aikataulun mukaisesti ja poistua milloin haluaa, mutta lähdemme aina viimeistään klo 20 Tallien sulkeutuessa. Jos olet saapumassa iltaan ensimmäistä kertaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä jossain kanavassa, jotta varmasti muitakin on paikalla! Hallitus ei valitettavasti voi olla joka viikko paikalla alusta loppuun ≧◡≦

Tsukiain viikkoilloissa katsomme animea, hengailemme, juomme teetä ja jutustelemme muiden harrastajien kanssa. Illoissa on mahdollista mm. ommella cosplay-asuja Veturitallien ompelukoneita käyttäen, piirtää, pelata lauta- tai korttipelejä tai ehdottaa järjestettäväksi jotain erikoisohjelmaa. Pidämme säännöllisen epäsäännöllisesti teemailtoja, esim. Halloween, pikkujoulut tai sushi-illat. 

Kaikki tapahtumamme ovat alkoholittomia ja ikärajattomia.

Chibi-Tsuki kerhotoiminta

pörrö.png

-- Chibi-Tsuki on toistaiseksi tauolla!--

Chibi-Tsuki on Tsukiain kerho, joka on tarkoitettu alle 18-vuotiaille japaniharrastajille. Kerhossa puuhaillaan kaikkea animeen, mangaan ja Japaniin liittyvää ja pidetään hauskaa yhdessä. Kerhotoimintaa vetävät aikuiset ohjaustoimintaan kouluttautuneet  Tsukiailaiset. Kerhoon voivat tulla yksin yli 13-vuotiaat, tätä nuoremmat tarvitsevat huoltajan, sisaruksen tai vanhemman kaverin mukaan!

Chibi-Tsuki kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 7.11.2019 klo 15-18 Veturitalleilla Hytti-tilassa (löytyy alempaa kartasta), jonka jälkeen kerhopäivät ovat loppuvuonna 2 kertaa kuussa 21.11., 5.12. ja 19.12.. Kerhotoimintaan voi osallistua vaikka ei pääsisikään jokaiselle kerralle, ja paikalle voi saapua myös myöhemmin alkamisajan jälkeen!

 

Edellytämme myös Chibi-Tsukin osallistujilta Tsukiain jäseneksi liittymistä. Lisätietoa löytyy jäsenyys-välilehdeltä. Kerhossa saattaa tulla lisäksi pieniä materiaalimaksuja toiminnasta riippuen :3

Tapahtumapaikat

Veturitallit Jyväskylä, Veturitallinkatu 6

Tsukiain viikottaiset kokoontumiset järjestetään Veturitalleilla pääsääntöisesti Höyry-tilassa. Poikkeustiloista ilmoitetaan mm. Facebook-sivuilla ja muissa kanavissa.
Veturitallien pihalla olevista autopaikoista 1-3 ovat ilmaisia vieraspaikkoja, parkkiluvan illaksi kyseisille paikoille saa veturitallien henkilökunnalta. Vieressä on myös parkkihalli P-Matkakeskus.

Pohjakartta_tallit_.png
bottom of page